Advertisement

Fenerbahçe Ofsayt - Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Mi Tartismali Karar / Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı.

Fenerbahçe Ofsayt - Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Mi Tartismali Karar / Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı.. Fenerbahçe beko, bahçeşehir koleji'ne konuk oluyor. Fenerbahçe 4 3 teleset mobilya akhisar. Pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan spor yorumcularının. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Bugün yediğimiz gol kesin olarak ofsayt.

Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Ozan tufan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Fenerbahce Nin Golu Net Ofsayt Son Dakika Spor Haberleri
Fenerbahce Nin Golu Net Ofsayt Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe beko, bahçeşehir koleji'ne konuk oluyor. Pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan spor yorumcularının. Ozan tufan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda ofsayt var mı?

Sarı lacivertliler resmi sosyal medya hesabından, manipülasyonları meşrulaştıran.

Futboldan fetö tam olarak temizlenmedi. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda ofsayt var mı? Peki, kol ofsayt sayılır mı? Sarı lacivertliler resmi sosyal medya hesabından, manipülasyonları meşrulaştıran. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Net ofasyt doğru karar cevap yaz 4 1 yayından kaldır. Pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan spor yorumcularının. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Dakikada yediği gol tartışmalara neden oldu. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi. Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Bugün yediğimiz gol kesin olarak ofsayt. Topun ilk atildigi an ofsayt degil cevap yaz 0 0 yayından kaldır. Dakikada yediği gol tartışmalara neden oldu. Futboldan fetö tam olarak temizlenmedi.

Derbinin Ofsayt Matematigi Cozuldu Fenerbahce Ile Galatasaray Arasindaki Son Dakika Spor Haberleri
Derbinin Ofsayt Matematigi Cozuldu Fenerbahce Ile Galatasaray Arasindaki Son Dakika Spor Haberleri from i4.hurimg.com
Topun ilk atildigi an ofsayt degil cevap yaz 0 0 yayından kaldır. Ozan tufan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Fenerbahçe 4 3 teleset mobilya akhisar. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler resmi sosyal medya hesabından, manipülasyonları meşrulaştıran. Haftasında evinde gençlerbirliği'ni ağırlayan fenerbahçe'nin beraberlik golü tartışmalara neden. Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı.

Dakikada yediği gol tartışmalara neden oldu.

Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Peki, kol ofsayt sayılır mı? Net ofasyt doğru karar cevap yaz 4 1 yayından kaldır. Ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulunan hakem süper lig'in 14. Topun ilk atildigi an ofsayt degil cevap yaz 0 0 yayından kaldır. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Bugün yediğimiz gol kesin olarak ofsayt. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Dakikada vukcevic'in pasına hareketlenen braga'nın forveti ahmed hassan için ofsayt bayrağı kalkmadı. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi.

Fenerbahçe yöneticisi selahattin baki ve alper pirşen, mağlubiyeti fetö'ye bağladı. Futboldan fetö tam olarak temizlenmedi. Dakikada mehmet ekici'nin ortasına yükselmek isteyen serdar aziz, saadane'nin yüzüne yaptığı darbe ile yerde kaldı. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

Ofsayt Tartismalarini Bitirecek 2 Muthis Oneri Ofsayt Hepsiblog
Ofsayt Tartismalarini Bitirecek 2 Muthis Oneri Ofsayt Hepsiblog from www.hepsiblog.com
Haftasında evinde gençlerbirliği'ni ağırlayan fenerbahçe'nin beraberlik golü tartışmalara neden. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan spor yorumcularının. Futboldan fetö tam olarak temizlenmedi. Ofsayt.org | son dakika güncel spor haberleri › star spor. Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonunda ofsayt var mı? Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Sarı lacivertliler resmi sosyal medya hesabından, manipülasyonları meşrulaştıran.

Bugün yediğimiz gol kesin olarak ofsayt.

Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Ofsayt tartışmalarının yaşandığı pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulunan hakem süper lig'in 14. Dakikada yediği gol tartışmalara neden oldu. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Pozisyonla ilgili açıklamalarda bulunan spor yorumcularının. Net ofasyt doğru karar cevap yaz 4 1 yayından kaldır. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Ozan tufan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Topun ilk atildigi an ofsayt degil cevap yaz 0 0 yayından kaldır. Ofsayt.org | son dakika güncel spor haberleri › star spor.

Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı fenerbahçe. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Posting Komentar

0 Komentar